Запишете се за нашия бюлетин

САМО ЗА 9.90 ЛВ. НОВА ЕКСКЛУЗИВНА МАГНИТНА АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ С ВИСОК ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ ОТ SQOOM CLINICAL НА ЗОНА ПО ИЗБОР ОТ СТУДИО ЗА КРАСОТА "БОНА ДЕА"

9.90лв

Купи сега
Цена Отстъпка Спестявате
65.00лв 85% 55.10лв

Офертата изтича след:

26 пъти е закупен

Условия за ползване:

  • Валидност на ваучера: от 19.06.2013г. до 30.07.2013г.;
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери, но да ползва само два за себе си;
  • Изисква се предварителна резервация на тел. 0888 55 07 24;
  • Желателно е своевременно записване на часове, за да се изпълни процедурата в желания час от клиента, съобразно възможните часове в Салон Bona Dea;
  • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан вашия ваучер на служителите в салона;
  • Ваучерът се предлага с рекламна цел и разликата в цената е за сметка на салона;

Адрес и контакт:

София, ул. „Княз Борис I“ 106

Мобилен: 0888 550 724
Уеб сайт: http:// http://bonadeabg.com/

Работно време:
Понеделник - Събота 09:00 - 19:00
виж по-голяма карта

НОВ ЕФИКАСЕН МЕТОД В БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТА, МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ И ПОРТОКАЛОВАТА КОЖА. СЕГА МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ЕДНА ИНОВАЦИЯ С ВИСОК ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ, ПРЕДЛОЖЕНА ОТ СТУДИО ЗА КРАСОТА "БОНА ДЕА"! 

ОФЕРТАТАВКЛЮЧВА:

  • 9.90 ЛВ. ЗА НОВА ЕКСКЛУЗИВНА МАГНИТНА АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ С ВИСОК ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ ОТ SQOOM CLINICAL НА ЗОНА ПО ИЗБОР ОТ СТУДИО ЗА КРАСОТА "БОНА ДЕА"

МАГНИТНА АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ:

ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ ОТ SQOOM clinical – повлиява на тъканта и клетъчната функция чрез комбинация на 4 фактора:

1. СТАТИЧНО МАГНИТНО ПОЛЕ:

Магнитното поле подпомага оздравяването и подновяването на увредените кожни клетки, канализирайки информация към тях (ефекта на самолечение, насочване на свободни радикали);

2. УЛТРАЗВУК:

Ултразвукът бързо дава видими резултати чрез микроциркулация и фонофореза. Нискочестотните звукови вълни спомагат за транспортирането на активните съставки на геловете в дълбоките слоеве на кожата.

3. СТУДЕНА ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА:

    - ефект върху кожата: клетъчна енергия и окислително-възстановителен баланс (натрупване на клетъчна енергия, инфрачервена светлина прониква фокусирано в кожата);

4. СИНЯ СВЕТЛИНА:

Синята LED светлина активира естествените биохимични процеси в организма. Тя поддържа самооздравяването на клетките посредством освобждаването на азотен монооксид в третираната област. Синята светлина стимулира окислително-възстановителната хармонизация на кожата.

Времетраене на терапията и зони за избиране:

1. Бедра – 15-20 мин.

2. Дупе – 15 мин.

3. Ханш – 15 мин.

Физическият ефект на SQOOM clinical:

При преминаване през тъканта, ултразвуковата вълна модулира въз основа на периодични колебания в налягането, електрическата константа на средата в ритъма на звуковата си честота FU.

Ако се изпрати допълнително електрическа, магнитна или електромагнитна вълна с честота FM през този обем, тази вълна търпи честотна модулация и възникват електромагнитни вълни със странични честоти FU + FM , FU – FM. Тази  „разсеяна вълна“,  с изместена звукова честота се нарича Брилуеновото лъчение (разсейване на акустични фонони, аналогично на Рамановото разсейване, което възниква при оптичните фонони).

Взаимодействието между ултразвукови вълни (вълни на първичната помпа) и множество вторично вълни с разсеяна честота води до съгласувана (синфазно в пространството и времето) амплификация на всички видове енергия. Енергията, която се създава чрез съчетаните ултразвукови и магнитни вълни, причинява вибрация на кожните частици и тяхното въртене в тъканта на далеч по-високо ниво, което води до увелиичена циркулация в клетките.

SQOOM clinical – Всеобхватна концепция за терапия и регенериране на кожата.

Този уред е разработен съвместно от д-р Хелмут Крист, който има 30 -годишен опит в областта на алтернативното лечение на кожни заболявания и д-р Варнке, доктор по природни науки и има натрупан опит от многобройни клинични проучвания и изследователски трудове за въздействието на електромагнитните сили и светлината. Ефективната система за лечение SQOOM clinical се прилага успешно в клиники по цял свят от лекари и терапевти.


МЕДИЦИНСКИТЕ АПАРАТУРИ "SYNCHRON TECHNOLOGY" НА SQOOM СА РАЗРАБОТЕНИ В СЪОТВЕТСТВИЕ С МЕДИЦИНСКИТЕ ДИРЕКТИВИ И СА СЕРТИФИЦИРАНИ СЪОБРАЗНО ДИРЕКТИВА ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ 93/42 ЕИО. ТАЗИ ДИРЕКТИВА Е НАЙ-ВАЖНИЯ РЕГУЛАТОРЕН ИНСТРУМЕНТ (ЕВРОПЕЙСКА ДИРЕКТИВА НА СЪВЕТА ОТ 14.06.1993Г.), ГАРАНТИРАЩА БЕЗОПАСНОСТТА НА МЕДИЦИНСКИТЕ ПРОДУКТИ В ЕВРОПА.Информация за BONA DEA

Красотата няма срок на годност -

в младостта е ухание, свежест, вдъхновение, 

в зрелостта е класа, вкус, интелект,

в старините е мъдрост, елегантност.

Тя е уважение към себе си и другите."

ЖУЛИЕТА ТАСЕВА

-64%
-57%
-89%
-67%
-59%
-50%
-85%
-50%
-39%
-78%
-71%
-74%
-50%
-85%