Запишете се за нашия бюлетин

МОМЕНТАЛЕН АНТИ-ЕЙДЖ ЕФЕКТ ОТ СТУДИО ЗА КРАСОТА "BONA DEA" С ВАКУУМЕН ЛИФТ НА ЛИЦЕТО

9.90лв

Купи сега
Цена Отстъпка Спестявате
45.00лв 78% 35.10лв

Офертата изтича след:

21 пъти е закупен

Условия за ползване:

Всеки може да закупи по един брой ваучери за себе си или за приятел;

- необходимо е предварително да си запишете ден и час за посещение на тел. 0888 55 07 24;

- ваучерът важи от 13.06.2013г. до 13.07.2013г.

-

Адрес и контакт:

улица „Княз Борис I“ 106

Мобилен: 0888 55 07 24
Уеб сайт: http:// http://bonadeabg.com/index.php.

Работно време:
т понеделник до четвъртък - от 10.00ч. до 18.00ч.
петък - от 10.00ч. до 20.00ч.
събота - от 10.00 до 16.00ч.
виж по-голяма карта

ВАКУУМНИЯТ ЛИФТ НА ЛИЦЕТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА АКТИВИЗИРА КЛЕТЪЧНИЯТ МЕТАБОЛИЗЪМ, ДА ПОВИШИ ПРОИЗВОДСТВОТО И ТРАНСПОРТА НА ЕНЕРГИЯ, ДА СТИМУЛИРА КЛЕТЪЧНОТО ДИШАНЕ, ДА ЕЛИМИНИРА ТОКСИНИТЕ И ДА АКТИВИЗИРА ВЪТРЕКЛЕТЪЧНИЯ ОБМЕН. ПРОЦЕДУРАТА ПРЕДСТАВЛЯВА МЕТОД ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ С МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТ. РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ - БРЪЧКИТЕ СА МИНИМИЗИРАНИ, ТЪМНИТЕ КРЪГОВЕ И ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ.

 Високотехнологична медико-козметична апаратура извършва вакуум масаж с постоянна и контролирана сила. Това действие предизвиква прилив на кръв и лимфа към повърхността на кожата от дълбоко разположените тъкани. Кожата на лицето, шията и деколтето се стяга и реструктурира. Оформя се контура на лицето и бузките. Изчезват двойната брадичка и торбичките под очите. Лицето е видимо подмладено, извършен е козметичен лифтинг с незабавен и интензивен стягащ ефект.  

 ВАУЧЕРЪТ ВКЛЮЧВА: ВАКУУМЕН ЛИФТ НА ЛИЦЕТО С МОМЕНТАЛЕН АНТИ-ЕЙДЖ ЕФЕКТ. РАБОТИ СЕ В ТРИ ОСНОВНИ НАПРАВЛЕНИЯ:

 1. Почистване на кожата с витаминен комплекс;

2. ЛИМФЕН И ВЕНОЗЕН ДРЕНАЖ.

Почти всички проблеми в организма и кожата, като най-голям орган в човешкото тяло, започват от забавянето на лимфопотока и задръстването му със шлаки и токсини. Стареенето, умората, сивотата и отпуснатостта на кожата, в голяма степен са резултат от неправилното хранене, кислородният обмен и забавената микроциркулация. Възстановяването на работата на кръвообръщението и лимфата, въздейства върху всички кожни функции, върху възстановяване на циклите на клетъчно деление и хранене. Води до цялостно обновяване на кожата, която добива красив и здрав вид. Без тази стъпка, останалите етапи губят част от резултатността си, кожата не би могла да усвои прекрасните растителни съставки, които и даваме след това.

3. РЕГЕНЕРАЦИЯ.

Това е стъпка, която мощно и богато снабдява всяка кожна клетка от всички слоеве на кожата с енергия, необходима й за пълния обновяващ цикъл. Човешкият организъм притежава гениален механизъм за самообновяване, самопочистване и самоподдържане. Само трябва да му предоставим необходимите условия за това. В днешния забързан ден, изпълнен с всякакви замърсявания, където дори и в храната няма достатъчно енергия, е задължително да подпомагаме организма и всяка наша клетка. Енергията, необходима за клетъчният живот, може да се набавя по много различни начини. Един от тях е специфичните масажни движения с вакуум, които активизират собствения метаболизъм и "стопираната" енергия. По този начин мигновено се вкарват нови сили и храна и кожата започва да се обновява и подмладява.

4. ЛИФТИНГ.

Тази стъпка е необходима както за кожа, с вече изразени признаци на отпуснатост и стареене, така и за млада и все още свежа кожа. Тук се работи по-усилено с най-дълбокия слой на кожата-хиподермата. Тя е отговорник за красивия контур на лицето. При нея стареенето се изразява в мигриране надолу, което води до изтъняване на хиподермата от към челото, зоната около и под очите, смъкване на контура, двойна брадичка, натрупвания в носа и челюстта. Този процес на стареене е трудно обратим, за разлика от процесите в дермата, където производството на колаген и еластин е напълно възможно да бъде възстановено чрез необходимите условия за това. Специфичната сила на вакуума и лифтиращите движения, водят до стопиране и забавяне на процесите на смъкване на хиподермата. За това е много по-ефикасно, когато цикли от подобни масажи, се изградят като редовна грижа още при млада кожа. При зрялата кожа има очевидно стягане и лифтиране на цялото лице, повдигане на горе и на страни на кожата, което придава красив, свеж и младежки вид.

5. Нанасяне на подходящ финален крем.

 ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ОТ СТУДИО ЗА КРАСОТА "BONA DEA" И ВЪРНЕТЕ ВРЕМЕТО НАЗАД С БЕЗОПЕРАТИВЕН ВАКУУМЕН ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕТО СИ!

Информация за BONA DEA

"Красотата няма срок на годност -

     в младостта е ухание, свежест, вдъхновение;

     в зрелостта е класа, вкус , интелект;

     в старините е мъдрост, елегантност.

     Тя е уважение към себе си и другите."

                    Жулиета Тасева - управител

В студио за красота "Bona Dea" Вие ще получите:

- дамско и мъжко подстригване с италиански техники, колориране, изсветляване, стилизиране, удължаване и сгъстямане на косата, обучение и квалификации на фризьори;

- терапии за лице - високо качество и отлични резултати;

- грижа за ръцете - маникюр, СПА терапии, парафинени бани;

- грижа за краката - педикюр, медицински педикюр, парафинени бани;

- грижа за тялото - масажи ( релаксиращи, антицелулитни и лечебни ); пълно обновяване на кожата с алфа хидрокси киселини; регенериране и отслабване с хормона на младостта; експресна целулитна диета; мулти-активна терапия за отслабване и стягане; спа - терапии за тяло; аюрведа и др.;

- професионален грим за всеки тип лице и за различни поводи;

- сватбена подготовка;

- фотосесии, ревюта.

 Не се колебайте и ни потърсете, защото това, което ние имаме са знанията, уменията и професионализма и то повече от 20 години, а Вие се нуждаете точно от това!

-57%
-39%
-75%
-50%
-75%
-36%
-69%
-67%
-40%
-71%
-64%
-50%
-78%
-85%
-50%