Запишете се за нашия бюлетин

ДА РЕШИМ ПРОБЛЕМА АКНЕ С Матиращ дневен крем SPF 24 анти акне НА ТОП ЦЕНА 16 лв!

16.00лв

Офертата е изтекла
Цена Отстъпка Спестявате
24.00лв 33% 8.00лв

Офертата е изтекла

23 пъти е закупен

Условия за ползване:

 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • След закупуване на ваучера изпратете данни за доствка(номер на ваучер,мобилен
 • номер и адрес)на e-mail:

[email protected]

 • Срок за доставка 7 работни дни.
 • Цена за доставка според тарифния план на избраната куриерска фирма.
 • Доствката е за сметка на клиента.
 • Продукта може да бъде взет без ткаса доставка от следните адреси:
 • гр.София ул.Хан Аспарух № 18/между бул.Витоша и ул.Цар Асен/;
 • гр.София

ЕкзархЙосиф 44

 • При получване на продукта задължително предайте ваучера разпечатан на служителите в магазина.
 • Валидност на ваучера 04.01.2013г.до 04.03.2013г.

Адрес и контакт:

София, гр.София ул.Хан Аспарух № 18

Мобилен: 0893 576 763

Работно време:
Понеделник-Петък
10:00ч-19:00ч
Събота:10:00-14:00
виж по-голяма карта

Кажете сбогом на акнето  с предложението на Козметика Христина-революционен крем изработен по специална технология за третиране на всички видове акне.

Матиращият дневен крем SPF 24 анти акне е изцяло натурален продукт с включен слънцезащитен фактор . Действа в дълбочина, като свива и стяга порите на лицето. Неговата анти акне формула е комбинация от растителни екстракти и натурални суровини. Действа върху засегнатите зони, като подпомага тяхното възстановяване и прави кожата чиста и гладка.

Офертата се предлага в два варианта:

 • Матиращ дневен крем SPF 24 анти акне за 16 лв вместо 24лв

 • NIGHT CREAM anti acne-нощен крем анти акне за 16 вместо за 24 лв

Комплексът от активни съставки в нощния крем анти акне  действа в дълбочина, като нормализира дейността на мастните жлези и ограничава образуването на обриви от акне. Успокоява възпалената кожа и свива разширените пори. 

Продуктите са със срок на  годност : месец август 2015 г.

Пройзводител Козметика Христина

Производствената база и цеховете на основните производства на «Христина» се намират в природно чист район, в сърцето на Рила.

За всяка рецептура се създава специална формула, включваща прецизно подбрани активни съставки, които са доставени от световни фирми - доставчици на суровини за козметичната индустрия, като пълноценно се използва и богатството на уникалната българска природа с нейните екологично чисти билки и ароматни масла.

Какво е акне:


Акнето е проблем както при мъжете така и при жените, всеобхватен термин за пъпки, мили-уми /бели точки/ и комедони /черни точки/. По принцип това е състояние, при което порите на кожата се запушват и се стига до нейното увреждане, което може да бъде съпроводено и с възпаление.Акнето се класифицира с четири степени.
Първата представлява слаб обрив с няколко милиума и комедона. Втора и трета степен също не са опасни.
Но четвъртата и най-тежка степен се характеризира с много милиуми, комедони, гнойни пъпки, възелчета и везикулни мехурчета.
Акнето от четвърта степен се придружава от силно възпаление с червен или пурпурен цвят. Това е сигнал, че трябва да отидете на лекар.
Ако не се лекува правилно, акнето може да остави грозни белези.
Информация за Hristina

 ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а също история... История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, за да помага и лекува, Христина прилага наследените й тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се превръща в козметична марка през 1991г. Неизчерпаемият интерес на Христина към растенията, съчетана с наследените автентични рецептури и страст към живота и младостта, прави така уникални и ценни по състав и действие създаваните от нея продукти. Борбена и чувствена натура, Христина, комбинира богатството на българските билкови екстракти с други редки растения и ценни етерични масла, добити от цял свят и реализира мечтата си: "Да превърне тайните на биосъставките в полза на всички."
-65%
-26%
-37%
-59%
-51%
-51%
-70%
-31%
-22%
-58%
-50%
-67%
-20%
-23%
-56%
--33%